Словесната битка между капитана на Ботев (Пд)  Ивелин Попов  и ръководството на Българския футболен съюз продължи. В нея се включи и жената  на футболиста Елена Паришева.

"Не просто палячовци... ами и гладни!", написа в социалните мрежи певицата по адрес на БФС.

Повод за гнева й беше решението на Дисциплинарната комисия да глоби с 4000 лева съпруга й за критики към реферите след мача на "канарчетата" с ЦСКА-София, загубен от тях с 0:4.

"Жълто-черните" фенове се обявиха в подкрепа на своя любимец.

Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив)  обяви, че събира средства за плащането на глобата от 4000 лева на  Ивелин Попов, наложена му  след изригването срещу съдийството на мача с ЦСКА – София. Ето обръщението им към феновете:


Уважаеми ботевисти,
както най-вероятно всички сте разбрали, капитанът на отбора ни Ивелин Попов бе глобен с 4000 лв заради това, че изрази своя протест срещу своеволията на подобията на съдии, ръководили мача с ЦСКА -София.
КПБП стартира кампания за събиране на сумата от 4000 лв за глобата на Ивелин защото той изрази мнението на всеки един ботевист.
Тъй като в момента набираме средства и за хореография на полуфиналите за купата, моля изрично да описвате, че преводът е за глобата на Ивелин Попов. Всички други преводи по сметката ще бъдат насочвани за хореографията за мача.
Всеки, който желае да подкрепи финансово кампанията за глобата на Ивелин Попов, може да го направи по един от следните начини:
1) Чрез банков превод по сметката на КПБП:
IBAN: BG11UNCR70001522124939
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
Сдружение КПБП
2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: paypal@kpbp.bg
САМО БОТЕВ