Пловдив се превърна в световна столица на красотата. За първи път в Европа беше организиран мастър клас за фризьори, воден от един от най-известните дизайнери на коса в света – Мунир. Заедно с професионалисти от 26 държави, българите имаха възможност да се докоснат до знаменития дизайнер на коси. Тази година в света се организират само две подобни обучения. Едно в Маями и едно в Пловдив.
 
От малкия фризьорски салон в Ливан до над 16 милиона последователи в социалните мрежи, Мунир e определян като „Кръстникът на дизайна на коси”.

„Искам да кажа на фризьорите да се съсредоточат повече върху реалността. Да се съсредоточат върху тяхната реалност, тяхното представяне и ежедневието им. Нека работят по сериозен начин и път за развитие на себе си и да не разчитат само на социалните медии за развитие. Има много начини в живота ни като професионалисти и предприемачи, които са основа, за да тръгнем в този живот, като развиваме нашата професия и култура и да сме готови социалните медии да ни подкрепят.“, каза дизайнерът на коси Мунир.

В Пловдив Мунир демонстрира три пълни трансформации пред погледите на над 400 стилисти от целия свят и представи продуктите на световния му бранд.

„Фактът, че Мунир ще пристигне в България, беше почти мисия невъзможна. Бях на мнение, че Christian of Roma трябва да остави нещо в историята, което да бъде значимо, точно за 30-годишния юбилей. И какъв по-добър подарък за всички наши клиенти, които плътно работят рамо до рамо с нас, да покажем, че Мунир освен в Париж, Истанбул и Маями, може да дойде и в Пловдив. Защото Пловдив заслужава, защото българските клиенти заслужават“, каза собственикът на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано, по чиято покана световната звезда беше у нас.

Участниците в големия The School Masterclass By Mounir станаха свидетели на  емоции, вдъхновение и трансформации.

Дизайнерът на коси Мунир сподели своите тайни за невероятни прически, омбре и балеаж, и много други красиви техники.
Сред официалните гости на събитието бяха посланикът на Република Италия Н. Пр. Джузепина Дзара, посланикът на Република Албания Н. Пр. Доника Ходжа, както и новата Мис България 2023 година Елизабет Кравец, която е и лице на Christian of Roma.