Жена е в тежко състояние, а две деца са леко пострадали след катастрофа между селата Войводиново и Желязно. Сигналът за произшествието е получен към 20 ч. снощи в РУ-Труд – лек автомобил „Хюндай“ с 59-годишен водач навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в лек автомобил „Ауди“, управляван от 33-годишна жена. От втората кола с тежки наранявания в болница е транспортирана 61-годишна пътничка, а две 7-годишни деца са прегледани и освободени за домашно лечение. Алкохолните проба на двамата шофьори са отрицателни. За изясняване на причините за пътния инцидент работят служители от сектора за разследване на престъпления по транспорта. Образувано е досъдебно производство.

59-годишен мъж в инвалидна количка бе блъснат в неделя в Асеновград. Според предварителната информация, около 13 ч. той се намирал с помощното си превозно средство на пътното платно на ул. „Съединение“, когато отзад го ударил лек автомобил „Хонда“.  Пострадалият е настанен в пловдивска болница с опасност за живота. 40-годишният шофьор на колата е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Взета му е и кръвна проба за химически анализ. Причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент, се разследват от служители в районното управление. Образувано е досъдебно производство.

Сигнал за пътно произшествие с пострадали деца бе получен вчера в полицията в Асеновград. Според информацията, подадена около 19.40 ч. на тел. 112, малчугани на 7 и 8 години навлезли внезапно с тротинетка в зоната на кръстовище между ул. „Отон Иванов“ и ул. „Черни връх“ и били блъснати от лек автомобил „БМВ“. След оказана първа медицинска помощ децата са освободени за домашно лечение без сериозни наранявания. 19-годишната водачка на колата е изпробвана за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Спрямо нея е взето административно отношение, за това че не е проявила необходимото внимание към уязвими участници в движението.