В галерия Лабиринт посрещаме есента с изложбата “Природни състояния” - пейзажи и натюрморти от Таньо Павлов. Рисувани основно от натура, картините му са живи, земни и дълбоко лични свидетелства за състоянията в природата. Творбите му завладяват с непрестореност - израз на непосредствената възхита на художника от красотата на природата и плодовете на земята.
Таньо Павлов е завършил АМТИИ Пловдив – Педагогика на обучението по изобразително изкуство – бакалавърска и магистърска степен в периода 2012 – 2017 г. От 7 години живее в село Гранит. В творчеството му присъстват предимно пейзажи от неговия роден край, от околностите на селото, полски пейзажи, натюрморти. Има множество участия в изложби в страната и чужбина. Негови картини участват в почти всички общи изложби на Дружеството на пловдивските художници, в Годишните изложби на чирпанските художници от 2013 до 2021 г.. Един от участниците в художествените проекти на Сдружение Магна Силва в с. Гранит. Таньо Павлов е и сред авторите в проекта на галерия Резонанс 

„100 гледни точки към Пловдив“ през 2019 г. Участвал е в редица пленери: в в град Везиркьопрю, Турция, Плевен, гр. Бяла и др. През 2014г. Таньо получава награда за млад автор за живописна изложба, от името на Фондация „Георги Божилов – Слона.
Изложбата се открива на 19 септември от 18 ч и ще продължи до 1 октомври.

Галерията е отворена през седмицата от 16 до 20 ч. и от 14 до 18 през уикенда. Почивен ден - понеделник.