„Семейно танго“ ще танцуват утре в Дома на младоженците
В месеца на любовта и седмицата на брака ОП “Радостни обреди“ има удоволствието да Ви покани на представянето на книгата „Семейно танго“ на известния пловдивски психотерапевт, преподавател и консултант Стоичко Миличин. Авторът ще разкрие как да танцуваме нашето семейно танго, наслаждавайки се на много любов и страст.
Представянето ще бъде утре,  8.02 (сряда) 18:30 в фоайето на Централния дом на младоженците на  ул.“Христо Г. Данов“ 36.
Стоичко Миличин е дипломиран магистър психотерапевт в областта на индивидуалната психология. С дългогодишен опит и специализации, придобити в България и в чужбина. В психотерапевтичната си дейност съчетава методи както от традиционната, така и трансперсоналната психология. В работата си в„Миличин център“ обединява екип от специалисти, чийто опит и уникални авторски програми са помогнали на много хора да открият пътя към личното и семейно щастие. В индивидуалната си практика успешно работи за решаване на проблеми от различно естество – фобии, депресии, личностни и семейни кризи.
    Вход свободен!